Assortiment

Allereerst een filmpje met uitleg over hoe de kar precies werkt:

Aardappelen (Nieuwe oogst 2022)

 • Frieslander: De frieslander is een vastkokende aardappel maar wel kruimig op je bord, de aardappel zit tussen vast en bloemig in, vind u de Bildtstar te vastkokend is de Frieslander een goed alternatief. De Frieslander is ook een uitstekende aardappel om zelf frietjes van te maken.
 • Agria: Kruimige aardappel, vers van eigen land. Lekker om te koken/bakken maar ook heerlijk om zelf patat van te maken.
 • Bildtstar: Vastkokende aardappel, vers van eigen land. Rode schil, heerlijk om te koken.

Prijs: 

2,5 kg € 2,50

5 kg € 5,-

(De aardappelen moeten koel (8 tot 12 graden), droog en donker bewaard worden)

Uien (Nieuwe oogst 2022)

 • Uien rood en geelDe rode ui heeft een dieprode, bijna paarse, schil die iets dunner is dan de schil van de gele ui. De rode ui smaakt iets minder scherp dan de gele ui en is zeer geschikt voor een salade. Ook is het uitstekend te gebruiken voor marinades en sauzen.

Prijs:

1 kg € 1,-

2,5 kg € 2,-

5 kg € 3,50


(De uien moeten droog bewaard worden, op dit moment liggen de uien in de kast bij het ijs en sap)

 

Wortels (Nieuwe oogst 2022)

Winterpeen: Nieuwe oogst wortels rechtstreeks van ons eigen land. Deze wortels zijn lekker zoet.


Prijs

1kg € 1,-


Spruiten (Nieuwe oogst 2022)

spruiten: Spruitjes zijn de okselknoppen van de spruitkool. Spruitjes zijn groenten van de volle grond. Spruitjes staan bekend om hun hoge gehalte aan vitamine C. Rechtstreeks van de boer uit de buurt. 

Prijs:
1 kg €1,50


Bio eieren

 • Biologische eieren: Deze eieren worden gelegd door biologische kippen, dat betekent dat de kippen biologisch voer krijgen en dat deze kippen voldoende ruimte hebben om binnen én buiten te scharrelen. Onze kippen leggen witte eieren.

Prijs:

doosje 10 stuks € 3,-

(De eieren moeten gekoeld bewaard worden)

Ambachtelijke Boerenkaas

 •  Ambachtelijke boerenkaas: gemaakt op de boerderij, rechtstreeks van een boer hier uit de buurt. Op dit moment verkopen wij jong belegen, belegen en italiaanse kruidenkaas in onze kar maar er zijn nog véél meer andere soorten en smaken, deze kunt u bestellen door een bericht te sturen naar 06-45249568. Vermeld in het bericht welke soort/smaak u graag wilt dan ga ik deze voor u bestellen. Als deze binnen is dan hoort u dat van mij en kunt u het ophalen of kunnen wij het langs brengen.  

Assortiment 

Jong Belegen kaas stuk c.a. 600gr € 7,50

Belegen kaas stuk c.a. 600gr € 8,-

Italiaanse kruidenkaas stuk c.a. 350gr € 4,50

(Kaas moet gekoeld bewaard worden)


Jersey kaas (jong belegen)

 • Jersey kaas: Deze kaas wordt geproduceerd uit 100% Jersey melk van Jersey koeien. De Jersey kaas kenmerkt zich door een zachte romige smaak en zit vol vitaminen. De melk van Jersey koeien heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een traditionele Holstein koe. Het vet- en eiwitgehalte is veel hoger, waardoor de kaas romiger en rijker van smaak is. Daarnaast is Jersey melk van nature ook verrijkt met vitaminen, mineralen (twee keer zoveel) en caroteen. Het begint dus allemaal met gezonde en voedzame gras hier in de prachtige omgeving van Flevoland en het resulteert in deze bijzonder rijke kaas met een uitgesproken smaak.

Prijs:

C.a. 550gr € 8,50

(Kaas moet gekoeld bewaard worden)

Scharreleieren

 • Scharreleieren: Deze eieren worden gelegd door scharrel kippen. Deze kippen scharrelen alleen binnen en hebben minder ruimte als de biologische kippen. Onze kippen leggen witte eieren. 

Prijs:

doosje 10 stuks € 2,50

(De eieren moeten gekoeld bewaard worden)


Elstar appels 

Elstar appelsDe Elstar is zoetzuur van smaak en is in Nederland een van de meest populaire appeltjes. Hij is het lekkerst als handappel! Rechtstreeks van de boer uit de buurt.

Prijs:

1 Kg € 2,-


Conference peren 

 • Conference peren: De Conference peer is de meest populaire perensoort in Nederland. De peren zijn langwerpig en hebben een lange ‘nek’. Sommige mensen vinden de peer lekker als de peer nog niet heel rijp, maar groen en knapperig is. Anderen hebben de voorkeur voor een rijpe Conference die zoet, sappig en lichtgeel van kleur is.

Prijs: 

1 kg € 2,-

(De peren moeten gekoeld bewaard worden)


Gieser Wildeman stoofperen

 • Gieser Wildeman stoofperen: Een stoofpeer is kleiner en harder dan de gewone peer. De stoofpeer wordt niet rauw gegeten, maar gestoofd zijn ze heerlijk. Gestoofde peren zijn een traditioneel en oer-Hollands gerecht. Tegenwoordig zijn er nog veel liefhebbers voor deze kruidige, zoete peertjes.

Prijs:
1 kg € 2,-
(De peren moeten gekoeld bewaard worden)


Jonagold appels

 • Jonagold appels: De Jonagold is een zoetzure appel en heeft een heel goed aroma. Deze appel is het lekkerst om als gezond tussendoortje uit de hand te eten. Ook bij het dessert, bijvoorbeeld door yoghurt en in muesli doet hij het erg goed.

Prijs:

1 kg € 1,50

'sLandsBeste vruchtensap

'sLandsBeste vruchtensappen: ‘sLandsBeste zegt het al; alleen het beste van het land zit in deze producten. Ze telen zelf fruit in eigen boomgaarden in Flevoland. En wat ze niet zelf telen, kopen ze met aandacht in. En dat proef je terug in de producten. Voor de producten gebruiken ze uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er worden géén conserveringsmiddelen en/of geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de pure en eerlijke smaak gewaarborgd. ‘sLandsBeste is uniek van smaak en past bij de consument die bewust kiest voor 100% puur en natuurlijk.

Smaken:

Appel, ananas, perzik

Appel, peer, zwarte bes

Appel, kaneel 

Prijs:

Flesje 250ml € 2,-

Boerderij ijs van De Ijsbrouwers

Boerderij ijs: Het ijs word bereid volgens de tradities van de ambacht. Er wordt gebruik gemaakt van verse weidemelk die rechtstreeks van de koe uit Flevoland komt. Daar zijn we erg trots op. Het ambachtelijk ijs wordt bovendien met veel liefde, veel geduld en strikt volgens het oorspronkelijke recept gedraaid, en dat proeft u.


Smaken:

Aardbei sorbet

Bananen roomijs met pure chocolade

M&M roomijs

Stroopwafel karamel roomijs

Vanille roomijs 

Prijs:

Bakje 125ml €2,50

Bakmixen 

- Pannenkoekenmix: De lekkerste pannenkoeken maak je met deze mix gemalen door een molen. 500gr € 2,25

- Boeren cake mix: Voor een ambachtelijke cakes met een volle smaak. Alleen boter en eieren toevoegen, mixen, de oven in en klaar! 500gr € 3,75

- Appeltaart mix: Met deze mix maak je een heerlijke ouderwetse appeltaart. 500gr € 3,50

- Appel-kaneel cake mix: Met appel én kaneel stukjes. Altijd lekker deze cake. Nog lekkerder als je voor het bakken een vers appeltje toevoegt. 500gr € 4,50

- Carrot cake mix: Maak met deze mix een heerlijke kruidige cake met geraspte wortel. Ook te gebruiken voor een heerlijke worteltaart. (variatietip: voeg eens wat walnoten of stukjes ananas toe). 500gr € 4,50

- Panettone cake mix: De klassieker uit Italië! Zeer smaakvol met vruchtjes.
Door er rozijnen aan toe te voegen maak je deze cake tot een verrassende smaaksensatie. Voor 1 grote cake of tulband. 500gr € 5,50

De mixen kunnen uiteraard gemaakt worden samen met onze eieren, wortels en appels. 


Honing

Bloemen honing: Deze honing is een echt streek product! Deze bijen hebben de honing hebben de honing verzameld in de omgeving waar de kast staat (in Oldebroek). €4,50

Linde honing: Deze honing heeft een heerlijk verfrissende munt smaak,
is licht van kleur en heeft een dunnere structuur. €4,50

Fruit honing: Deze honing heeft een heerlijke zoete smaak, de bijen hebben deze honing bij de appels en peren gehaald. €5,-

Acacia honing: Deze honing heeft een heerlijk verfrissende, zoete vanille smaak,
is licht van kleur en heeft een dunnere structuur  €5,-

Heide honing: Dit is dé honing van het najaar. Het heeft een sterkte smaak en een dikkere structuur. €6,-


                                                                      

E-mailen
Bellen
Map
Instagram